Thursday, December 15, 2011

CUTI DAH HABIS!!!

yeah!! cuti dah habes... itu die entry kali nie yg dah berkurun lama x update blog... hehehehehe.... esok dah start kelas... sem 7 iaitu final sem.... killer sem... awesome sem... dan mcm2 lg sem... hahaha... alhamdulillah dgn result sem 6.. dpt 3.++.. jeng jeng jeng... rahsia la... nak taw tny unit exam unisel... hehe... nie nak kongsi skit la benda2 yg berfaedah aku buat time cuti...

1.benda yg slalu org tgu aku biler cuti... iaitu WEDDING.. hmmm.. nie latest



2. Melepak sampai lewat pagi.....


hamik... bedal mcD... pastu refill air tah bape kali agaknya... hahahha

Zainal Alam Kadir sebelah meja kitaorg.... hmmm.. biasa jer die... 

3. bercuti di kampung halaman.... benda nie wajib setiap kali
aku cuti panjang... pastu wat benda nie... saksikanlah..
hahahahhaha...


video


4. jamming ngan membe2... xde practice pape... dgn yakinnya kami ber'jamming'kan diri..
yg menyumbangkan lagu tu la aku.. 



video



5. last skali kena cover org tunang hari ahad yg lepas... 11.12.2011..


belom siap edit lg.. huhuhuhu

ok sekian.... mata ak dah ngantok... nasib baik esok kelas petang... bole bgun 10 minit sblm g kelas.. (xpenah aku buat mcm tu der)... SELAMAT MALAM dunia... 

Monday, September 26, 2011

Hari Kebodohan aku...

giler r...... aku dpt anugerah dekan siot!!! bangga la sial....... hahahhaha...... hari nie fakulty art & design aku wat hari penyerahan anugerah dekan ngan sambut hari raya skali..... punyer la semangat aku nak g sbb aku nak naik pentas nanti..... seminggu sebelom naik pentas dah bangga kembang kuncup segala anggota badan aku.... hahahahha.... yg PALING BESTNYA kat sini...... aku berada kat dalam dlm bilik umah sewa jer smbut sendiri.... hahahahahha.... nak taw sebab ape? aku xde one set baju melayu kat shah alam nie.... ada baju jer..... pastu aku mintak la my mother post dari MELAKA.... semangat punya pasal nih!! smpai jer bungkusan kat umah sewa aku xcek pown baju melayu tu....  aku terus g hantar dobi suh seterika (bukan x reti streka, tp kat umah xde benda alah tu..... hahahahahahha.... so terpaksa la antau kedai....) membazir jer kan??? huhu..... smpailah hari yg dinanti2kan iaitu HARI NIE... MAJLIS ANUGERAH DEKAN DAN SAMBUTAN HARI RAYA FSSR...... ptg tadi mak aku call "Ammar ko dah cek dah baju melayu ko tu?".... aku jawab xpown..... mak aku ckp lg "mak dah tersalah letak seluar ko, yg kat ko tu seluar ameer (adik aku)".............. =.=" ...... terus merudum jatuh moral kesivikan aku.... aku pown balik dari kelas dgn harapan aku muat pkai seluar adik aku tu, mmg harapan tinggal harapan.... hahahahhahaha... terus x jadi aku g amik anugerah tu.... agak terkilan la jgk... xdpt join kawan2 aku.... jmp para2 lecturer.... jmp si dia~~~ hahahahahhaha.... hamboi~~~  aku xsalahkan mak aku pown.... aku pown satu x cek dulu... bangang tol..... hmmmmmmm.... xkan la aku nak naik amik anugerah pkai baju melayu ngan seluar biasa..... dah mcm g mane jer... nak jmp DEKAN kowt..... kene la sopan jaga tatasusilah kelakuan aku sebagai lelaki.... ADA BETOL????..... k chow tgh mood terkilan + sedih + lapar + xtaw nak wat pe + rasa nak tidur jer sebab hujan..... hehe