Monday, September 26, 2011

Hari Kebodohan aku...

giler r...... aku dpt anugerah dekan siot!!! bangga la sial....... hahahhaha...... hari nie fakulty art & design aku wat hari penyerahan anugerah dekan ngan sambut hari raya skali..... punyer la semangat aku nak g sbb aku nak naik pentas nanti..... seminggu sebelom naik pentas dah bangga kembang kuncup segala anggota badan aku.... hahahahha.... yg PALING BESTNYA kat sini...... aku berada kat dalam dlm bilik umah sewa jer smbut sendiri.... hahahahahha.... nak taw sebab ape? aku xde one set baju melayu kat shah alam nie.... ada baju jer..... pastu aku mintak la my mother post dari MELAKA.... semangat punya pasal nih!! smpai jer bungkusan kat umah sewa aku xcek pown baju melayu tu....  aku terus g hantar dobi suh seterika (bukan x reti streka, tp kat umah xde benda alah tu..... hahahahahahha.... so terpaksa la antau kedai....) membazir jer kan??? huhu..... smpailah hari yg dinanti2kan iaitu HARI NIE... MAJLIS ANUGERAH DEKAN DAN SAMBUTAN HARI RAYA FSSR...... ptg tadi mak aku call "Ammar ko dah cek dah baju melayu ko tu?".... aku jawab xpown..... mak aku ckp lg "mak dah tersalah letak seluar ko, yg kat ko tu seluar ameer (adik aku)".............. =.=" ...... terus merudum jatuh moral kesivikan aku.... aku pown balik dari kelas dgn harapan aku muat pkai seluar adik aku tu, mmg harapan tinggal harapan.... hahahahhahaha... terus x jadi aku g amik anugerah tu.... agak terkilan la jgk... xdpt join kawan2 aku.... jmp para2 lecturer.... jmp si dia~~~ hahahahahhaha.... hamboi~~~  aku xsalahkan mak aku pown.... aku pown satu x cek dulu... bangang tol..... hmmmmmmm.... xkan la aku nak naik amik anugerah pkai baju melayu ngan seluar biasa..... dah mcm g mane jer... nak jmp DEKAN kowt..... kene la sopan jaga tatasusilah kelakuan aku sebagai lelaki.... ADA BETOL????..... k chow tgh mood terkilan + sedih + lapar + xtaw nak wat pe + rasa nak tidur jer sebab hujan..... hehe

2 comments:

  1. hehe...relax la br0..jnji dpt anugrah kan???c0ngrats (^_^)

    ReplyDelete